By Arnold le Febre

Check Point Software en Provision-ISR werken samen om bewakingscamera’s te voorzien van on-device IoT-beveiliging. De camera’s worden uitgerust met Check Point’s Quantum IoT Protect Nano Agent voor bescherming tegen zero-day aanvallen op het apparaat zelf.

“IP-camera’s hebben een beperkte verwerkingskracht, waardoor er weinig ruimte is voor traditionele beveiligingssoftware. Dit leidt tot cruciale kwetsbaarheden. Het is onze missie om 100 procent veilige CCTV-apparatuur te bieden die klanten gemoedsrust geeft. Dit is waar Check Point ons ondersteunt. Van het blootleggen van beveiligingsrisico’s van de firmware, tot runtime-bescherming en het beheren van apparaten met granulaire beleidsregels. We bieden nu een robuuste end-to-end beveiligingsoplossing”, zegt Ami Finer, VP Sales bij Provision-ISR.

“Door het zich steeds verder uitbreidende bedreigingslandschap is het een absolute must om IoT-apparaten te beschermen tegen cyberaanvallen. De benodigde technologie is beschikbaar. IP-camera’s, zoals die van Provision-ISR, routers, medische apparatuur en industriële controllers, worden met Quantum IoT Protect beschermd tegen zelfs de meest geavanceerde vijfde generatie cyberaanvallen – een krachtige verdedigingslinie voor alle IoT-apparaten”, zegt Oded Gonda, VP Technology & Innovation bij Check Point Software.

Het bericht Check Point Software en Provision-ISR ontwikkelen IoT-beveiliging voor bewakingscamera’s verscheen eerst op ChannelConnect.

Read more here:: www.isptoday.nl/feed/