By Cas Spiertz

MCS Europe Group, met vestigingen in Rotterdam en Mechelen, wordt  onderdeel van de Addtech groep.

Addtech is een meer dan 100 jaar oude Zweedse onderneming, die vanaf 2001 beursgenoteerd is en die zich richt op waarde creërende technologische oplossingen voor een duurzame toekomst. Addtech is een volledig gedecentraliseerde organisatie met daarin een 140-tal Value Added Distributeurs die zelfstandig acteren. Bedrijven die vallen onder de Addtech-groep combineren de flexibiliteit, zelfstandigheid en efficiëntie van het MKB-bedrijf met de middelen, het netwerk en het langetermijnperspectief van het grote bedrijf.

Martin Fassl, Business Area Manager Addtech Automation: “MCS komt te vallen in de business divisie Automation en zal op deze manier kunnen profiteren van de aanwezige kennis van zo’n 40 aantal bedrijven in deze divisie. MCS zal echter zelfstandig doorgaan met hetzelfde portfolio en dezelfde leveranciers. MCS klanten zullen hier in eerste instantie niks van merken, maar op lange termijn kunnen deze klanten profiteren van de extra expertise die de Addtech-groep zal inbrengen.

John van Nijnatten, oprichter MCS Europe Group: “Draadloze Internet of Things en Private Mobile netwerkoplossingen zullen de komende jaren alleen maar belangrijker worden voor onze klanten. Hier zullen wij ons op blijven focussen. We zijn blij met Addtech zodat we onze groeistrategie kunnen voortzetten; we kunnen direct de Europese samenwerking aangaan met onze ‘zusterbedrijven’ waardoor het eenvoudiger wordt om bijvoorbeeld Europees brede projecten uit te rollen. Het biedt extra kansen voor ons en onze klanten.

Het bericht MCS Europe Group wordt onderdeel van de Addtech Group verscheen eerst op ChannelConnect.

Read more here:: www.isptoday.nl/feed/