By Arnold le Febre

Over één week sluit de reserveringsdeadline voor het julinummer van ChannelConnect. De editie verschijnt op 15 juli zowel fysiek als digitaal. Binnen de juli-editie staat de redactie zoals altijd stil bij de laatste trends & ontwikkelingen en is er ook ruimte om de eigen organisatie, visie en ambities uit te lichten. Dit kan binnen het kader van de algemene redactie of één van de volgende twee specials die centraal staan: Datacenters & Suppliers Special en Internet of Things Special.

Wil jij jezelf verzekeren van een positie in het laatste nummer voor de zomervakantie? Neem dan uiterlijk maandag 20 juni contact op met Mitchel van der Heide of Tarik Lahri (zie onder).

In de juli-editie van ChannelConnect vind je onder meer de volgende specials:

Datacenters & Suppliers Special

Datacenters vormen een wereld op zich. Geavanceerde apparatuur garandeert 24/7 uptime en dat op een duurzame en kosteneffectieve manier. De enorme groei van het datagebruik en de massale adoptie van cloud- en SaaS-diensten hebben de rol van het datacenter nog belangrijker gemaakt. Zonder datacenters zou een groot deel van de business van ondernemers wegvallen en een gespecialiseerde groep suppliers zorgt voor apparatuur die continuïteit van dataservices mogelijk maakt.

In deze editie van ChannelConnect belichten we niet alleen de rol van het datacenter, nu en in de nabije toekomst, maar adresseren ook nadrukkelijk de innovaties te in datacenters worden toegepast om aan alle wensen en eisen te voldoen.

Voor de Datacenters & Suppliers Special werkt ChannelConnect net als vorig jaar samen met onder meer de brancheorganisatie Dutch Data Center Association. Naast dat managing director Stijn Grove van de DDA zijn licht schijnt op de markt, is er een exclusief aanbod voor alle DDA-leden & partners. Ben jij lid van de DDA en wil je mee in deze special? Neem dan contact op met Mitchel of Tarik voor het DDA-ledenaanbod.

Internet of Things Special

Het aantal IoT-apparaten stijgt tot 41,6 miljard stuks in 2025, is een voorspelling van IDC. De opmars van het Internet of Things lijkt daarmee nog sneller te gaan dan de adoptie van het normale internet eind vorige eeuw. IoT biedt partners kansen en uitdagingen. Waarbij sommige uitdagingen, zeker op het gebied van security, tevens een kans zijn. Ongekende datastromen ontstaan straks tussen devices onderling, al dan niet via edge-datacenters.

Hoe kunnen partners hun eindklanten voorbereiden en ondersteunen bij deze transitie? Welke specialismen zijn ervoor nodig? Hoe zal de markt zich ontwikkelen? Dit alles komt aan de orde in deze editie van ChannelConnect.

Deelnemers ChannelConnect  juli  2022

De volgende industriepartijen zijn je al voorgegaan door hun deelname te bevestigen:

Opties deelname ChannelConnect juli 2022:

Wil jij jouw organisatie, diensten, visie en ambities ook rond een van deze topics delen? Reserveer dan uiterlijk 20 juni jouw deelname. De uitgave verschijnt op 15 juli, zowel fysiek als online.

Deelname binnen de algemene redactionele schil of een van de bovengenoemde topics van het aprilnummer kan op verschillende manieren: aan de hand van een interview, commerciële plaatsing of een combinatie hiervan. In geval van redactionele deelname wordt de ruimte in samenspraak met onze redactie opgetekend aan de hand van een telefonisch interview, waarna deze ter goedkeuring wordt toegestuurd en vervolgens wordt opgemaakt in de stijl van ChannelConnect.

Bekijk voor alle mogelijkheden en voorkeursposities de CC Prijslijst 2022.

Ben jij geïnteresseerd om deel te nemen binnen onze media of een kennismakingsgesprek? Neem dan contact op door te mailen naar sales@channelconnect.nl of direct via:

Mitchel van der Heide – Manager Sales & Operations:
mitchel.vanderheide@imediate.nl / 06 50 949 656

Tarik Lahri – Senior Accountmanager
tarik.lahri@imediate.nl – 06 58 823 710

Bekijk voor alle uitgebreide informatie onze CC infosheet 2022 of raadpleeg onze online-informatiepagina.  

Het bericht Reserveringsdeadline ChannelConnect juli sluit over één week verscheen eerst op ChannelConnect.

Read more here:: www.isptoday.nl/feed/